*Wandelen en fietsen: Silver Coast is bekend om zijn paradijselijke ligging. Onze Casa gelegen in een natuurgebied in het midden van Portugal, is een uitvalsbasis voor mooie wandel- en fiets tochten.

*Golf: Indien u houdt van golfen, hebben wij goed nieuws voor u. De Silver Coast is één van Portugals nieuwste golfbestemming zowel voor beginners als voor ervaren golfers.

*Watersport: De Silver Coast is een geweldige bestemming voor watersportliefhebbers.

surfen is een zeer populaire activiteit (dit door de hoogste golven ter wereld),

maar het is niet de enige. Dankzij de milde omstandigheden: gunstig weer en klimaat zijn er mogelijkheden voor bijna elk type van watersport.

*Cultuur: De steden en dorpen van de Silver Coast waren in het verleden vaak het middelpunt van vele belangrijke historische gebeurtenissen.

Aanraders zijn:

*Alcobaça:  met zijn prachtige gotische abdij

* Caldas Da Rainha: beroemd om zijn thermale bronnen met therapeutische kwaliteiten. Hier bevinden zich ook tal van musea.

* Óbidos: Een oude ommuurde stad met een spectaculaire stadspoort. Het kasteel op het hoogste punt is nu één van de mooiste Pousadas.

* Fatima: Ook “het altaar van Portugal” genoemd, heeft een neo klassieke basiliek. Pelgrims van over de hele wereld komen hier samen.

* Leiria: Met zijn verschillende oude en nieuwe bezienswaardigheden.

* Lissabon: Laat je in deze hoofdstad verrassen en verleiden. Laat u meeslepen door de prachtige architectuur, blijf hangen op betoverende pleinen en ontdek de Moorse geschiedenis.

* En dan zijn er nog de wijnroutes, de vele markten en de leuke winkeltjes…

 

In onze B&B is een excursiemap aanwezig

 

Activiteiten

 

 

www.colinacasa.com

info@colinacasa.com

 

0483/12 68 23